Cum sa fac… cum sa faci lectura placuta pentru copii?, cum deschid carcasa la iPhone?

5Jul/102

Cum sa spargi un lacat?

Share on twitter

Cum sa deschizi un lacat fara cheie?

Incuietorile sunt facute pentru oameni cinstiti se spune. Dar tocmai oamenii cinstiti isi pierd de multe ori cheile si se gasesc in situatii delicate in care nu pot sa deschida o poarta, o usa, sau o cutie care a fost incuiata cu un lacat.

Nu disperati. Nu este nevoie sa cautati in stanga si in dreapta un lacatus. Nu este nevoie de forta si nu este nevoie sa cautati instrumente cu care sa taiati acel lacat sau sa distrugeti usa, poarta sau cutia cu pricina. Cu putina indemanare, puteti sa-l deschideti chiar dumneavoastra chiar si cu o agrafa.

Depinde evident si de tipul de lacat, dar aici vom vorbi de cele simple, atat de des folosite.

Ai nevoie de o agrafa si ideal ar fi un cleste dar cu ceva indemanare se poate rezolva si cu o piatra. Cei fortosi nu au nevoie nici macar de piatra.


Priviti cum:

Este mai simplu sa iti pastrezi cheile in ordine dar la nevoie, nici o agrafa nu este de aruncat.

Iar pentru cei care sunt in calatorie si tot ce au cu ei se afla intr-o valiza cu fermoar, incuiata cu lacat, dar au uitat sa mai care cu ei sau au pierdut cheile aferente, ei bine, probabil un creion sau pix se poate gasi destul de usor oriunde iar vacanta poate sa continue:

Evident, aceste mici „trucuri” ar trebui folosite pentru propriile lacate, in cazuri de urgenta. Sau daca vreti sa va impresionati prietenii sau daca sunteti desemnat sa jucati rolul unui vrajitor la petrecerea unor pusti.

Good Lock!:)

Alte articole pe aceeasi tema...

Comments (2) Trackbacks (0)
  1. Daca ne-ai arata cum se deschide si o usa ar fi perfect!!


Leave a comment


No trackbacks yet.