Cum sa fac… cum sa faci lectura placuta pentru copii?, cum deschid carcasa la iPhone?

16Aug/098

Cum sa pui parola pe calculator?

Share on twitter

O noua cautare gasita in statisticile site-ului suna asa: " cum fac sa pun parola pe calculator?" si ne-am gandit sa oferim raspunsul. Desi pentru multa lume poate e simplu, descriem in pasi amanuntiti (video si poze) intreaga operatiune :)

Sa presupunem ca avem Windows XP:

Apasam butonul de START ( stanga jos ) si selectam optiunea: Control Panel:

Apasam butonul START 

Noua fereastra aparuta poate sa arate in doua feluri:

 a)

 

sau asa
b)

Se alege optiunea: User Accounts, se selecteaza userul pe care se doreste sa se puna parola ( optiunea Create password ) si apare urmatoarea fereastra (ultimul pas).
Se introduce aceeasi parola in primele doua campuri, iar in al treilea camp daca doriti sa lasati un indiciu pentru a va aduce aminte ulterior parola, scrieti-l acolo.
Apasati butonul Create Password.De-acum inainte cand se va deschide calculatorul, inainte sa puteti intra in Windows va trebui sa introduceti parola :)

 


Pentru Windows Vista se procedeaza la fel. Foarte putin difera ferestrele, denumirile fiind aceleasi.
Urmariti tutorialul video!

Alte articole pe aceeasi tema...

Comments (8) Trackbacks (0)
  1. ar fi util si un post in care sa ne arati cum poti parola anumite foldere
    (poze, filmulete, etc…:P)

  2. eu am facut toti pasii astia, dar cand il deschid, tot nu e parolat. :( ( Am facut exact cum ai scris tu aici… si nu-mi cere parola. Ai putea sa-mi zici cumva de ce? asta daca iti dai seama si tu, pt ca eu nu stiu ce sa mai fac. Mersi!

  3. da am urmat acesti pasi dar nu imi cere parola decat daca dau start>log off>switch user……….si eu vreu sa imi apara la pornirea windowsului

  4. am reusit ms mult de tot:*:*:*

  5. Buna, am si eu o nelamurire, din greseala am pus parola pe calculator, vreau sa o scot, nu vreau sa fie parolat. Ma poti ajuta :) mersi

  6. eu am incercat sa fac toti pasii.adica nu am incercat i-am facut si nu mi-a iesit nimic.cand pornesc calculatorul nu imi apare sa scriu parola.dar imi apare deabia cand se deschide messengerul.nu stiu cred ca asa o fi dar eu am un prieten care are parola la calculator si ii apare la deschiderea calculatorului.imi poti spune vreo sugestie?ca nu stiu ce sa mai fac.am mai incercat o data si tot asa imi apare.dar lasa este bine sa imi apara ca era rau daca nu imi aparea.este bine si sa imi apara la deschiderea messengerului.eu iti multumesc ca ai creat acest site.pe curand.

  7. mie nu-mi apare yahoo massenger imi poti explica de ce?

  8. Eu nu am “Control Phanel”:( :(


Leave a comment


No trackbacks yet.