Cum sa fac… cum sa faci lectura placuta pentru copii?, cum deschid carcasa la iPhone?

18Aug/093

Cum fac sa scriu un CD/DVD fara Nero?

Share on twitter

Poate ca NERO a fost la moda acu ceva timp si a ramas in mintea multor utilizatori. Daca faci un sondaj vei observa ca multa lume nu mai stie alta metoda de a scrie un CD/DVD fara NERO, insa posibilitatile sunt nenumarate.

Exista o aplicatie, complet gratuita, care ocupa putine resurse, usor de instalat si folosit. Se numeste InfraRecorder. Aplicatia se poate downloda de aici.

Programul poate scrie atat CD-uri obisnuite cat si DVD-uri. Poate crea CD Audio, Video CD, poate scrie imaginile pe care le ai deja pe hard disk, poate crea imaginea unui CD/DVD. Are toate optiunile necesare pentru a scrie cu succes un CD/DVD.InfraRecorder - Cum sa scrii un CD/DVD fara Nero?

InfraRecorder - Cum sa scrii un CD/DVD fara Nero?

Alte articole pe aceeasi tema...

Comments (3) Trackbacks (1)
  1. suna mult mai bine decat nero. M-am saturat sa tot caut o versiune ok pentru vista…numai prostii pe DC.
    am o rugaminte/intrebare. Daca am un dvd originat cu un joc, pot sa ii fac o imagine, ai sa il pot juca fara dvd? ca am mici probleme cu dvd-ul. nu mi-l citeste f usor :(

  2. Da dar cel mai usor este cu mediaplayer :) !Intrebati cum??;Pai:Introducem CD/DVD-ul si il deschidem,acolo este gol,introducem ce vrem,iar dupa accea dam Burn To Disc,ni se va deschide o fereastra MediaPlayer cu ce am bagat noi iar atunci vom aveain partea de sus dreapta Start Burn,apasam pe el si incepe sa burn-eze… :) Foooarte Simpluu…

  3. faceti va rog si un tutorial video pt incepatori pls! ca nu e pe nicaieri!


Leave a comment