Cum sa fac… cum sa faci lectura placuta pentru copii?, cum deschid carcasa la iPhone?

29Aug/091

Cum fac sa scap de Office Genuine Advantage?

Share on twitter
Atentie! Acest "cum sa fac..." se refera strict la mesajul de avertizare care apare atunci cand deschizi orice program din suita Office 2007. Este un subiect diferit de Cum fac sa scap de Windows Genuine.

Daca atunci cand deschizi Office Word sau PowerPoint sau orice alt program din suita Microsoft Office ti-a aparut un mesaj asemantor celui din poza de mai jos atunci citeste in continuare pasii pe care trebuie sa-i faci pentru a scapa de Office Genuine Advantaje Notifications.


Cum fac sa scap de Office Genuine?
Cum fac sa scap de Office Genuine?

Exista 2 metode pe care le poti incerca:

1)  Intra in : C:/Windows/System32/  si uita-te dupa fisierul : WGATray.exe. STERGE-L! Asta ar trebui sa fie suficient cat sa-ti rezolve problema.
2) O alta metoda ar fi sa dai click pe START, dai la RUN, scrii cmd in casuta de la RUN si dai ENTER. In fereastra aparuta scrii:
MsiExec.exe /uninstall {B148AB4B-C8FA-474B-B981-F2943C5B5BCD}  eventual da un copy/paste direct de aici. Iti va aparea o fereastra prin care vei fi intrebat daca esti de-acord sa dezinstalezi OGA notifier 1.7.0105.35.0 . Apasa YES. Problema ar trebui sa fie rezolvata. Functioneaza atat pe Windows Vista cat si pe Windows XP.
Desigur ar fi si varianta prin care ai cumpara o versiune de Office 2007 cu licenta si toate cele. :)
Lucru care poate n-ar fi chiar asa rau. ;)


Alte articole pe aceeasi tema...

Comments (1) Trackbacks (0)
  1. Am incerct si nu merge,
    idea este ca nu gasesc WGATray.exe si cand rulez aplicatia zice ca nu este instalata aceasta aplicatie


Leave a comment


No trackbacks yet.